ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΚΗΣ

Εξειδικευόμαστε σε αποφράξεις αποχετεύσεων και κατασκευές- επισκευές αποχετευτικών δικτύων σε εργοστάσια, δημόσιες υποδομές, καταστήματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες. Αποφράξεις σε όλη την Αθήνα σε όλη την Αττική

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική όλο το 24ωρο

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων

 • Επισκευές – Κατασκευές Αποχετευτικού Δικτύου

 • Συντήρηση του αποχετευτικού

 • Καθαρισμοί Αποχετευτικών Δικτύων

 • Έλεγχος Δικτύου με Κάμερα

 • Καθαρισμός δεξαμενών, στεγανών βάθρων

 • Αντλήσεις Υδάτων

 • Απολυμάνσεις – κάθε είδος απολύμανσης,

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Υπηρεσίες μας

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι μια σημαντική διαδικασία συντήρησης για το σύστημα αποχέτευσης. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι αποχετεύσεις μπορεί να εμποδίσουν την αποβολή αποβλήτων και νερού από τις σωληνώσεις, προκαλώντας ανεπιθύμητα προβλήματα όπως την υπερχείλιση των υπογείων, τη δυσοσμία και την απόφραξη του συστήματος. Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν εξελιγμένο εξοπλισμό και τεχνικές για να απομακρύνουν τα απόβλητα από τις σωληνώσεις και να επαναφέρουν το σύστημα σε κανονική λειτουργία. Επίσης, συχνά προτείνουμε την τοποθέτηση φίλτρων ή την εκτέλεση προληπτικών εργασιών συντήρησης για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα. Είναι σημαντικό να επικοινωνείτε με επαγγελματίες αποφρακτικές εταιρείες για την πρόληψη και επίλυση των αποχετεύσεων, προκειμένου να διατηρήσετε το σύστημα αποχέτευσης υγιές και αποτελεσματικό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
Συντήρηση του Αποχετευτικού Δικτύου

Η συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του και να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης, πραγματοποιούνται ελέγχοι και καθαρισμοί των αγωγών, των αποχετευτικών αντλιών και των φίλτρων. Επίσης, ελέγχονται οι στενώσεις και οι βλάβες που μπορεί να επηρεάσουν τη ροή του υγρού. Η τακτική συντήρηση διασφαλίζει την απομάκρυνση των αποβλήτων με αποτελεσματικό τρόπο, προλαμβάνει και συμβάλλει στην προφύλαξη της υγείας μας και του περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να τηρούνται τακτικά ραντεβού για τη συντήρηση του αποχετευτικού, προλαμβάνοντας τυχόν προβλήματα και διατηρώντας το σύστημα σε άριστη κατάσταση.

Η επισκευή και η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία και υγιεινή του κτιρίου. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορούν να επιδιορθώσουν όλα τα προβλήματα που προκύπτουν στο αποχετευτικό σύστημα, όπως σπασμένοι αγωγοί, διαρροές και στερεά υλικά που φράζουν το δίκτυο. Οι τεχνικοί μας εκτελούν ακριβείς μετρήσεις και ανιχνεύουν τις βλάβες, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνολογία. Επίσης, η κατασκευή νέου αποχετευτικού δικτύου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί εμπειρογνωμοσύνη και επαγγελματισμό. Η εταιρεία μας μπορεί να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει ένα αποχετευτικό σύστημα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κτιρίου και θα εξασφαλίζει την ομαλή ροή των αποβλήτων. Επομένως, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό και την εμπειρία μας για τις επισκευές και τις κατασκευές του αποχετευτικού σας δικτύου.

Επισκευές – Κατασκευές Αποχετευτικού Δικτύου
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ
Καθαρισμοί Αποχετευτικών Δικτύων

Οι καθαρισμοί αποχετευτικών δικτύων είναι ένας σημαντικός και απαραίτητος διαδικασία για τη διατήρηση της υγιεινής και της καλής λειτουργίας τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των καθαρισμών, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να απομακρύνει τα απόβλητα από το σύστημα αποχέτευσης, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη ροή του νερού και την αποφυγή πιθανών προβλημάτων υγιεινής και αποστράγγισης. Οι καθαρισμοί αποχετευτικών δικτύων περιλαμβάνουν την απομάκρυνση λασπών, λυμάτων και άλλων υλικών που μπορεί να έχουν επικαλυφθεί ή εμποδίσει την ομαλή λειτουργία των αγωγών. Επιπλέον, οι καθαρισμοί αποχετευτικών δικτύων βοηθούν στην πρόληψη της δημιουργίας δυσάρεστων οσμών και ενισχύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του συστήματος αποχέτευσης. Έτσι, οι καθαρισμοί αποχετευτικών δικτύων παίζουν έναν ουσιαστικό ρόλο στην διατήρηση της υγιεινής και της λειτουργικότητας των αποχετευτικών συστημάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
Έλεγχος Αποχετευτικού Δικτύου με Κάμερα

Ο έλεγχος του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα είναι μια αποτελεσματική και αξιόπιστη μέθοδος για τον έλεγχο της κατάστασης του συστήματος αποχέτευσης. Οι κάμερες που τοποθετούνται στο αποχετευτικό δίκτυο επιτρέπουν την επιθεώρηση και παρακολούθηση των αγωγών και των αποχετευτικών δικτύων, προσφέροντας αναλυτικές εικόνες και βιντεοσκοπήσεις. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας επιτρέπει την ανίχνευση προβλημάτων όπως αποφράξεις, ρωγμές, διαρροές και διαστολές των αγωγών. Με αυτόν τον τρόπο, οι τεχνικοί μας μπορούν να εντοπίσουν και να επιλύσουν προβλήματα που ενδέχεται να προκαλέσουν δυσάρεστες και ακριβές ζημιές. Ο έλεγχος αποχετευτικού δικτύου με κάμερα είναι ένας αναπόσπαστος και απαραίτητος τρόπος για τη διατήρηση και λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Καθαρισμός δεξαμενών, στεγανών βόθρων

Ο καθαρισμός δεξαμενών και στεγανών βόθρων είναι ένας σημαντικός χειρισμός για τη διατήρηση της υγιεινής και της ασφάλειας του περιβάλλοντος. Με την επαγγελματική και αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των διαδικασιών, εξασφαλίζεται η απόρριψη των αποβλήτων με ασφάλεια και η αποφυγή περιβαλλοντικών προβλημάτων. Εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών της εταιρείας μας αναλαμβάνουν τον καθαρισμό αυτών των χώρων χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία και τεχνικές, ενώ τηρούνται όλες οι σχετικές υγειονομικές και ασφαλείας προδιαγραφές. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται η αποτελεσματική και αξιόπιστη διαχείριση των αποβλήτων, προάγοντας τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την προστασία της δημόσιας υγείας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ
Αντλήσεις Υδάτων υπογείων πολυκατοικιών

Οι αντλήσεις υδάτων και λυμάτων πολυκατοικιών είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ομαλή λειτουργία των κτιρίων και τη διατήρηση της υγιεινής τους. Οι αντλήσεις αυτές βοηθούν στην απομάκρυνση των υδάτων από τις βαλβίδες τους και τη μεταφορά τους σε εξωτερικούς αποχετευτικούς αγωγούς. Επίσης, αντλούν τα λύματα από τις αποχετεύσεις και τα μεταφέρουν σε ειδικούς χώρους επεξεργασίας. Η σωστή λειτουργία των αντλήσεων εξασφαλίζει την αποφυγή προβλημάτων όπως η υπερχείλιση των υδάτων, η διαρροή λυμάτων και η δημιουργία ανεπιθύμητων οσμών. Επομένως, είναι σημαντικό να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και να υπόκεινται σε τακτικό έλεγχο και συντήρηση για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Απολυμάνσεις – κάθε είδος απολύμανσης,

Προσφέρουμε υπηρεσίες απολύμανσης για κάθε ανάγκη. Είμαστε ειδικευμένοι στην απολύμανση και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδος προβλήματος. Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για απολύμανση χώρων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων ή δημόσιων χώρων, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά προϊόντα και τεχνολογία για να εξαλείψουμε κάθε είδος μικροοργανισμού που μπορεί να απειλήσει την υγεία σας. Η ασφάλεια και η υγιεινή είναι η προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε με προσοχή και επαγγελματισμό για να διασφαλίσουμε ότι οι χώροι σας είναι πλήρως απολυμανμένοι. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσετε την απολύμανση που χρειάζεστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ
people fixing roadΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ
people fixing roadΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Κριτικές πελατών

Άψογη εξυπηρέτηση και γρήγορη επέμβαση σε περίπτωση αποφράξεων. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Επαγγελματική συνεργασία με γνώση και εμπειρία στον τομέα των αποφράξεων.

Κριτικές

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία αποφράξεων Αλκης έχει εδραιωθεί στον χώρο από το 2006 και αποτελεί εξειδικευμένο πάροχο υπηρεσιών αποφράξεων και κατασκευής και επισκευής αποχετευτικών δικτύων. Με μια εμπειρία επί σειρά ετών, η εταιρεία έχει αποκτήσει τη φήμη της για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών της. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Αλκης διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα απόφραξης ή διαρροής στο αποχετευτικό σύστημα. Η εταιρεία Αλκης δεσμεύεται να παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη, επιλύοντας τα προβλήματα αποφράξεων με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ